Átalános Szerződési és Felhasználási Feltételek

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni  webshopunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési  Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal. A webshop működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk!

Adataink

Cégnév:                               Rosegold gyöngy Kft

Székhely:                             2360 Gyál, Hrsz 099/68

Áruház neve:                       Gyöngywebáruház

Webodal:                             www.gyongywebaruhaz.com

Emailcím:                            rosegoldgyongy@gmail.com

Adószám:                            24956613-2-13

Cégjegyzékszám:              13-09-170691

Kibocsájtó cégbíróság:    Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága

A szerződés nyelve:           Magyar

Bankszámlaszám:             11720018-20309662-00000000

Számlavezető bank:           Otp bank

Telefonszám:                       06-309-760-706

Megvásárolható termékek köre

A termék kínálatunkban megtalálható az ékszerkészítési alapanyagok, mint pl cseh csiszolt és préselt gyöngyök, Swarovski kristályok, és különböző fém alkatrészek, kellékek. A termékek tulajdonságait, mint p méretük, színük, származásuk a hozzájuk tartozó adatlapon találhatók. A termék ára nem tartalmazza a szállítás díját. A csomagolásért külön díjat nem számounk fel.

Rendelési információk

A vásárlás regisztráció nélkül is lehetséges, amennyiben szeretné legközelebbi vásárlás alkalmával mindössze a kosár tartalmát összeállítani, praktikus lehet a regisztráció elvégzése.

A megrendelések feldolgozása

A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 18 óráig.  A megrendelés  feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség  a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az azt követő napon kerül feldolgozásra. Előfordulhat, hogy egy termék megrendelt  mennyisége nem elérhető az áruházban. Ebben az esetben emailben értesítjük a vásárlót, és biztosítjuk a helyettesítő termék választását. Sikertelen teljesítés esetén a vételár előre történő kiegyenlítése esetén az elutalt összeget visszautaljuk annak küldője részére.

Rendelés menete

  1. A megvásárolni kívánt terméket helyezze kosarába a "Kosárba" gomb megnyomásával.
  2. Ha nem szeretne további terméket vásárolni, ellenőrizze a megvásárolni kívánt termék darabszámát. Az „törlés” gombra kattintva törölheti  a kosár tartalmát. Mennyiség megadását követően automatikusan frissül a kosár tartalma.
  3. Szállítási / Számlázási illetve a belépési adatok megadása . Amennyiben már regisztrálta magát akkor be tud lépni. A megrendelés elküldéséhez nem szükséges regisztráció!
  4. Fizetési/szállítási mód kiválasztása  
  5. Az adatok megadását követően a " Rendelés küldése" gombra kattintva tudja elküldeni megrendelését, előtte azonban még egyszer ellenőrizheti a megadott adatokat, illetve megjegyzést is küldhet a megrendelésével.
  6. Rendelésének elküldését követően minden esetben automatikus visszaigazoló email-t kell kapnia. Ha mégsem kapna ilyen értesítést, kérjük jelezze ezt felénk email-ben vagy telefonon.

 

A vásárlástól vaó elállás joga

A 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet értelmében Ön indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a csomag kézhezvételtől számított 14 munkanapon belül. Kézhezvételnek házhozszállítás esetén a postástól való személyes vagy meghatalmazott általi átvétel, a postán maradó csomagok esetén a hivatalban történő felvétel, illetev a Csomagautomatából vagy Mol posataponton való átvétel napját értjük. A vásárlástól való elállás esetén legkésőbb 14 napon belül visszatérítjük a vételárat. A pénzvisszatérítés ebben az esetben sem érvényes a szállítási költségre.

A termékeket csak sértetlen állapotban, a számla ellenében áll módunkban visszavenni.

A sértetlen termék visszaküldésének költsége a Vásárlót terheli. Utánvéttel visszaküldött csomagokat nem áll módunkban átvenni.